God Cognac til en pris der er det hele værd

Randa Cognac & Liqueur

Jeg har siden årtusindskiftet importeret og solgt cognac fra producenten Francois Peyrot.
 Jeg Carsten Randa har min hovedbeskæftigelse som rådgivende El ingeniør hvor jeg hovedsalig arbejder som konsulent for større virksomheder.
Jeg startede min egen virksomhed i 1997 hvor importen og salg af Cognac blev tilføjede omkring årtusind skiftet. Det er ikke blevet muligt at leve af det så det bliver drevet med passion i fritiden.
Der er siden starten kommet andre leverandør til sortimentet som Calvados fra Toutain samt Champagne fra
Cyril Banchet.

Formålet med denne butik er at levere et godt produkt til en lav pris som vi selv kan acceptere at betale for produktet og dermed er det ikke en profit forretning, af samme årsag er der heller ikke mulighed for rabatter.

Cognac og Dessertvine fra François Peyrot

LE DOMAINE DES BERGERONNETTES

"Det hele begyndte i 1956 (vingården var på bare 7 hektar), da vores bedsteforældre Jean og Mathilde slog sig på destillation og cognac- produktion, næsten hele produktionen blev dengang solgt til egnens engros handlere, efterhånden voksede vingården og i 1970 besluttede vores forældre Francois og Gisèle at søsætte et nyt mærke og solgte deres første egen flaske (en VSOP) under varemærket "Cognac Francois Peyrot".
Stolte af denne familieånd sætter vi alle vores kræfter ind på at videregive det bedste af vores forældres "savoir faire" og behandler "vores cognac" med kærlighed og udholdenhed.

I dag dækker vingården 25 hektar med vinstokke hvor alle ligger i området 1. Cru Grande Champagne Cognac.

Filosofi:
De seneste snart 30 år har vores familie koncentreret sig om at dyrke bedre kvalitet - frem for kvantitet - ved hjælp af ny teknologi, der respekterer økologi og miljø: "culture raisonnée" (integreret produktion). Med den metode er man i stand til at bevare fauna-flora harmonien på grund af græsbeskyttelse og således undgå brugen af pesticider og kunstgødning, dette kombineres med en rationel ledelse af vingården og giver god kontrol af produktionsomkostningerne.
Der produceres bl.a. VSOP, XO og Heritage Cognac, Pinot des Charentes samt likører med pære, kirsebær, orange, fersken, mandel og mange flere.

Champagne Cyrill Banchet

Ligesom min bedstefar og min far er jeg vindyrker.
Landbrug og vin-dyrkning er et dyrebart og hårdt erhverv, der naturligvis skal videreføres fra generation til generation med respekt for gamle traditioner og know-how.

Vores familiegård ligger midt i Chouilly, en lille hyggelig by i hjertet af Côte des Blancs ikke langt fra Eperny.
Alle trin i fremstillingen af ​​vores champagner fra høst til aftapning udføres af mig selv.

Jeg tilbyder dig kvalitets Champagne vine udelukkende lavet med Chardonnay klassificeret Grand Cru druer.

God smagning!
Cyrill Banchet